“Sometimes two homes are better than one” 4


Eindelijk is deze website af na een hoop werk, hierop zal ik mijn blog bijhouden en natuurlijk alle foto’s plaatsen. Wat ben ik dan ook blij en trots om te zeggen dat ik deze zomervakantie weer naar Kenia (Shade Children Foundation) toe ga! Dit keer ga ik weer een maand maar mijn zus gaat ook twee weken mee , wat ik natuurlijk super leuk vind! Zo kan zij een beetje mijn tweede (t)huis zien met alle broertjes en zusjes. Het ticket is geboekt en we gaan 27 juni en ik kom 27 juli terug!

Gemis.

Nu ik ongeveer 9 maandjes weer in Nederland ben, heb ik heel veel geleerd. Wat voel ik mij dan ook gezegend dat ik weer naar Kenia kan gaan, want dat is niet zo vanzelfsprekend, dat besef ik mij maar al te goed. Ik geniet veel meer van de kleine dingen en zo probeer ik dat ook andere mensen in te laten zien, ook al ben ik schijnbaar toch echt wel het toppunt van zuinigheid en spaarzaamheid. Maar wat heb ik Kenia gemist, ik wist van te voren niet dat ik het zo zou missen. Dat wordt nog wat als ik in juli weer terug kom.. Ik app soms nog met verschillende mensen in Kenia, wat is dat raar! We zitten .. kilometer van elkaar, kunnen gewoon whatsappen met elkaar maar even kunnen zien en echt bijkletsen.. Nee. Laatst kreeg ik een berichtje van Elisabeth, een huismoeder, dat ze me zo miste.. Zo speciaal! Ik kan dan ook niet wachten om haar, de kinderen en de rest weer te zien en een dikke knuffel te kunnen geven. Nog even geduld..

Sponsors.

Verder zijn we druk bezig geweest met het zoeken van sponsors, aangezien we nu 4 koffers hebben. Dat is vier keer 23 kilo , 92 kilo plus nog twee keer 12 kilo. Dat is dus in totaal 116 kilo(!). Wat hebben we al geweldige dingen gehad . Heel veel EHBO-spullen,engelse EHBO-boeken, pennen,bellenblazen, schoolspullen en sokken. Echt te gaaf! Zo speciaal dat het sponsors zoeken nog sneller dan vorig jaar gaat. Later hier meer over..

Soms wil ik dan ook te veel doen, ik heb zoveel plannen! En weinig geduld.. Dit keer ga ik dan ook EHBO-lessen geven, mijn EHBO diploma heb ik dan ook in februari gehaald. Ik wou dat ik soms doosjes tijd had , dan zou het zoveel makkelijker zijn.. Natuurlijk ga ik ook weer bij de kinderen zijn en de verschillende projecten steunen, zin in!

Ik hoop jullie zo een beetje meer over mijn bezigheden verteld te hebben, de aankomende tijd zullen er meer blogs aankomen. Voor nu ga ik weer even verder met het drukke leven hier..

Liefs Romy

 

“Sometimes two homes are better than one

 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 gedachten over ““Sometimes two homes are better than one”