Dank jullie wel!


Nog maar een paar daagjes.. Ik heb ondertussen te horen gekregen dat ik geslaagd ben ( en naar het vwo mag) en ook het visum is geregeld. Zaterdag word ik nog even 18 en dinsdag vertrek ik al. Wat gaat de tijd snel, maar eigenlijk ook heel langzaam! De hele zolder staat vol met spullen, morgen ga ik dan ook (eindelijk) mijn koffers inpakken. Gisteren heb ik van bijzonder stoffig de laatste bestelling af gemaakt . Daarom wil ik even de feiten op een rij zetten , want wat ben ik trots ! In elf maanden zijn er 215 hartjes , 56 sleutelhangers, 50 medailles, 14 geurzakjes, 13 sterren, 2 vogels, 1 armbandje en 1 grote vlinder verkocht . Wat veel! Ik had dit nooit kunnen en mogen dromen , zo leuk vind ik het! Omdat ik het zo leuk vind , ga ik zeker door met bijzonder stoffig.. Maar hoe of wat dat volgt later . Ik wil dan ook iedereen, die mij op welke manier dan ook, geholpen heeft mega veel bedanken ! Zonder jullie had ik niet naar Kenia gekund, dank jullie wel! Ik ga me maar weer bezig houden met het zoeken van zonnebrillen en sokken…
Liefs en tot de volgende blog Romy
corrie
Geplaatst op 23 juni 2016 om 21:58 uur
ik ben supertrots op je!
Dina van Doesburg
Geplaatst op 22 juni 2016 om 22:40 uur
Top meid! In Kenia kijken ze al uit naar je. Karibu Shade Children Foundation

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.