De koffers voor morgen.


Morgen   is het eindelijk 28 juni, ik heb er super veel zin in. Ik heb eigenlijk niet heel veel meer te vertellen, behalve dat ik mijn koffers even wou laten zien. Ik heb twee koffers waar 23,3 kilo in mag en een handbagage koffertje waar 12 kilo in mag, bij elkaar dus 58,6 kilo! De koffers zijn dan ook mega zwaar . Ik heb een koffer voor de kinderen en/of huismoeders etc. en in mijn eigen koffer zit daar ook nog een deel in . Ook mijn handbagage zit vol gepropt met pennen en boekjes . Ik heb bijna alle gesponsorde spullen in de koffers kunnen krijgen, waar ik super blij mee ben. De koffers lijken op de foto niet zo vol maar ze kunnen haast niet dicht en ze zitten dik aan de kilo’s! Dat wordt tillen dus. Ik laat snel van me horen!
Liefs Romy
Michella
Geplaatst op 28 juni 2016 om 13:20 uur
Ze zien er ook heel vol uit. Zullen ze daar heel blij van worden! Heel veel plezier!
Dina – Shade Children Foundation
Geplaatst op 27 juni 2016 om 21:08 uur
Gelukkig heb je maar heel weinig bij je:-) En de koffers gaan uit de auto op de kar en van de kar op de bagageband en dan zie je ze in Kenia pas weer terug… (na even… wachten). Komt allemaal goed, Blij dat vrijwel alles mee kon. Een hele goede reis. PS neem nog maar even een hele luxe warme douche thuis, want die ga je missen 🙂

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.