De vlucht met 63 kg en een hoop pech. 1


Nu ik aan deze mini blog begin, zit ik in het vliegtuig . Er staat nog ruim 2600 kilometer op de teller , ongeveer 3 uur.

Daar zit ik dan, voor de derde keer in drie jaar in het vliegtuig naar Kenia. Wat onwerkelijk! Het voelt een beetje raar, achteraf gezien is twee maanden best lang. Twee maanden weg van huis maar toch eigenlijk ook weer een beetje thuis in Kenia. Thuis maar ook weer niet , gek! Ik heb er wel heel erg veel zin in, om niet echt als toerist in Kenia te zijn maar hier nu ook echt twee maanden te moeten leven. Ik ga er in ieder geval het beste van maken!

Wat was het een vlucht ! Veel turbulentie , misselijkheid en slapenden mensen… Om dan de vertraging en de visum check in Kenia nog maar achterwegen te laten . Daarnaast waren de bulten in de weg op weg naar Shade ook niet erg bevordelijk voor mijn buik, gelukkig vond Naftali de weg al 90% beter dan vorig jaar. Helaas werkt mijn Keniaanse simkaart niet meer, balen maar morgen meteen maar een nieuwe halen. Eenmaal in Shade aangekomen, rond 1 uur in de nacht, ben ik kapot. Ik wil dus eigenlijk zo snel mogelijk naar bed, helaas mijn koffer gaat niet meer open… Ik had al een vermoede maar de code is na het onverwacht openspringen op Schiphol veranderd , wat baal ik! Het enigste wat nu overblijft zijn mijn kleren die ik aanheb en een extra hempje, aangezien ik vergeten was mijn pyjama in mijn handbagage te doen.. Maar ik had natuurlijk ook niet verwacht dat mijn koffer ineens niet meer open ging, balen! Voor de rest zit dus alles in mijn koffer, zoals mijn toilettas etc. Morgen dus maar alle 999(of minder) codes proberen… Tot overmaat van ramp is er ook geen water en past het hoeslaken niet om het matras . Het lijkt wel een pechdag.

Nu het bijna half 3 in de nacht is, ga ik maar slapen… Hopende dat morgen een betere dag wordt en dat ik alle probleempjes kan gaan oplossen.

Ondanks dat mijn eerste reactie was dat ik thuis nu al miste en ik toch echt graag naar huis wilde , weet ik ook dat het beter gaat worden….

Tot snel!

Liefs Romy


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een gedachte over “De vlucht met 63 kg en een hoop pech.