“I’ll try anything once, twice if I like it, three times to make sure.” 2


Na ongeveer 9 maanden is hier weer een blog, wat voelt dat raar. Wat nog raarder voelt is dat ik voor de derde keer naar Kenia ga, toen ik voor de eerste keer ging had ik dit totaal niet verwacht. Werkt het dan toch als een verslaving?

Het ticket is geboekt.

Ik had eigenlijk helemaal niet verwacht dat ik weer naar Kenia zou gaan, ik gaf toch wel de voorkeur aan Uganda of Tanzania. Helaas, mislukt. Kenia voelt als mijn tweede (t)huis en daarom vind ik het alleen nog maar mooier om weer te kunnen gaan. Nu ik weet hoe de omstandigheden zijn, kan ik alleen nog maar meer betekenen. Uganda en/of Tanzania komt later wel. Voor ik het wist had ik mijn ticket alweer geboekt en dit keer niet voor een maand. Van 27 juni tot 25 augustus dus bijna twee(!) maanden.

Doelen.

De afgelopen twee jaar had ik eigenlijk altijd wel een doel, het rare is dat ik dit nu nog niet heb. Dat voelt heel gek maar het geeft ook wel weer rust, ik kan nu in alle rust gaan zoeken naar het doel. Ik heb al een aantal ideeën maar helaas is de communicatie naar Kenia soms wat lastig, dus hier later meer over. Het zal in ieder geval iets anders zijn dan afgelopen jaren, maar wat dat is zelfs voor mij een vraag.

Sponsors.

Ik ben natuurlijk heel erg blij dat ik weer kan gaan maar ik ben nog dankbaarder voor de sponsors. De Pennenwinkel heeft 1000 pennen gesponsord, zo kan ik pennen meenemen maar dit kunnen andere vrijwilligers de rest van het jaar ook ! Daarnaast heeft Van Helden weer een hele doos vol met allerlei leuke dingen gesponsord, zoals springtouwen,knuffels en petjes. Zo mooi dat de pennenwinkel en van Helden voor het derde jaar sponsoren. Ik kan niks anders zeggen dan dank jullie wel!

Tja, dat was het eigenlijk wel voor nu.. Tot snel!

Liefs Romy.

 

 

 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 gedachten over ““I’ll try anything once, twice if I like it, three times to make sure.”