Nog 1 maandje..


Het is alweer 28 mei , nog maar een maandje totdat ik naar Kenia vertrek. Nu ik klaar ben met mijn eindexamens kan ik volledig focussen op alle voorbereidingen en natuurlijk het fantaseren over hoe het in Kenia zal zijn. Want tja hoe zal het in Kenia zijn? Daarvoor moet ik toch echt nog een maandje wachten (wachten duurt zooo lang). Ondanks dat ik haast niet meer kan wachten vind ik het ook heerlijk om nog relaxt een maandje in Nederland zijn. Ik moet nog een aantal dingen voor school regelen en dat kan prima in deze tijd, ook ben ik weer druk met Bijzonder Stoffig bezig. Alles kan weer besteld worden en ik heb 19 juni nog een markt en er komen nog wat leuke dingetjes aan. De eerste markt na mijn reis staat al weer gepland op 31 augustus. Het visum moet nog geregeld worden en de tweede inentingen moet ik ook nog krijgen, dus nog genoeg te doen om de tijd mee te vullen. Ook is het misschien leuk om te weten dat ik niet meer alleen in het kindertehuis zal zitten maar dat er nog 2 meisjes verspreid over de 4 weken komen, wat ik natuurlijk erg leuk vind! Eigenlijk is dit alles wat ik te vertellen heb , er is niet heel veel bijzonders gebeurd behalve dat ik nog meer zin in de reis heb.

Liefs Romy

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.