Nog een week: de stress slaat toe!


Wauw, het is al bijna zo ver. Nog maar een week voordat we vertrekken naar Kenia, ondertussen is er zoveel gebeurd dat ik vond dat er maar een blogje aan gewijd moest worden.

3 koffers gevuld,  nog 1 te gaan.

Er zijn 3 koffers gevuld en wat zit er veel in. Onder andere veel kleren, bellenblazen, sokken, schoolspullen, pennen, tandenborstels, speelspullen en noem het maar op! Zo blij met alle lieve sponsors, waardoor de koffers bomvol zitten. Er lijkt wel steeds meer in elke koffer te gaan. Alleen het ergste is dat er nu nog maar 1 koffer over is. Help! Te veel keuzes! Te veel spullen! Ik weet het eigenlijk gewoon niet meer, ik wil eigenlijk alles mee. Keuzes maken is ook niet echt mijn sterkste kant. In de laatste koffer wil ik sowieso nog kleine EHBO-tasjes en tandpasta stoppen. Wellicht past er ook nog wel wat in mijn handbagage, ik denk dat ik gewoon geen kleren voor mijzelf meeneem. Wel zo makkelijk, toch?

EHBO

Ik ben heel blij dat ik de EHBO-lessen af heb. De certificaten, proefpakketjes en EHBO-dozen liggen al klaar. Verder ga ik nog EHBO-posters uitprinten om deze op te kunnen hangen. Nu ik dit schrijf bedenk ik me dat de EHBO-boeken ook nog in de laatste koffer moeten, oeps.. Ik ben wel heel benieuwd wat de kinderen van de EHBO les gaan vinden , ik heb er in ieder geval zin in en hoop dat het heel leerzaam wordt!

Stress

Eigenlijk begon de stress een weekje geleden want er moest nog zoveel gebeuren. Mijn to-do list was bijna te groot voor een A4’tje en de toetsweek kwam steeds dichterbij. Nu zit ik in mijn toetsweek en mijn to-do list is (gelukkig) aardig gekrompen, alleen moet er nog steeds wel veel gebeuren. Het voelt een beetje dubbel, aangezien ik nog zo in de toetsweek zit. De tijd om me echt op de reis te verheugen heb ik nog niet echt maar dit komt vast nog wel, het is tenslotte nog een week voordat we gaan. Ik heb de kinderen zo gemist dat ik zo blij zal zijn als ik ze eindelijk weer kan zien, ze zijn vast een heel stuk gegroeid..

Ik hoop jullie zo weer een klein beetje bijgepraat te hebben. Tot snel! 

Liefs Romy.

(De foto is van de kinderen in Shade toen ik ze rond december een kaart had gestuurd via de organisatie.)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.