Vliegdag: alle sponsors super bedankt! 3


Nu ik dit schrijf zitten we in de auto op weg naar Schiphol. Het is heel raar maar zo gaaf!

Het voelt een beetje dubbel, ik sta namelijk nog met een been in mijn toetsweek. Gister had ik nog twee toetsen (helaas). Ik denk wel dat als we eenmaal in het vliegtuig zitten, ik eindelijk een beetje kan relaxen. Want ja ik ga gewoon weer iedereen in Kenia zien!

Sponsors.

Ik ben zo overdonderd door alle lieve donaties. Ik wil daarom iedereen heel erg bedanken, want zonder jullie was dit nooit gelukt. Nooit. Zo veel gave dingen had ik nooit mogen en kunnen dromen, heeel veel dank!

Koffers.

Achterin de auto’s liggen 4 grote koffers, 2 handbagagekoffers en 2 accessoires. In totaal rond de 120 (!!) kg, dat wordt nog wat op het vliegveld in Nairobi. Maar komt vast goed. Dat allemaal dankzij jullie!

 

Vanavond laat komen we aan in Shade, ben zo benieuwd. Ik ga nu nog even genieten van de geasfalteerde weg . Ik hou jullie op de hoogte ! 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 gedachten over “Vliegdag: alle sponsors super bedankt!

  • Elsje

    Heel veel plezier! Geniet van de overgang van luxe naar 0,0, maar ooooww al die blije kids! 🙂 Hoop dat Cat het ook naar haar zin heeft:)

  • Gerda

    Wij zijn super trots op jullie, dat jullie dit avontuur samen aan gaan. Romy gaat Cathelijne laten zien waarom ze het daar zo fijn heeft. Geniet voora samen en van alle kinderenl en zie in hoe goed wij het hier hebben. Dikke kus we houden van jullie papa en mama.