”We don’t grow when things are easy, we grow when we face challenges.”


Daar ben ik dan weer, het jaar na mijn laatste Kenia reis is alweer voorbij. Veel mensen zullen het al weten, ik ga dit jaar weer naar Kenia! Nu niet alleen naar Kenia maar ook ga ik doorreizen naar Uganda en Rwanda, wat een hele uitdaging gaat worden.

Al snel toen ik weer terug in Nederland was, begon ik toch al weer te denken aan de volgende (school)vakantie waarin ik weer zou kunnen reizen. Uiteindelijk heb ik in april ook echt mijn ticket geboekt. Voor mij voelt het allemaal nog een beetje dubbel, dit omdat ik dit keer niet vooral voor vrijwilligerswerk ga, maar ook voor ontspanning en om zo met mijn vriend te zijn. Natuurlijk kan ik het vrijwilligerswerk niet loslaten, maar het zal zeker op een lager pitje staan, dit ook omdat het een best zwaar jaar geweest is. Mijn koffers zitten vol met leuke dingen voor onder andere kinderen en er zijn dit jaar ook weer sponsors, waar ik erg dankbaar voor ben! Echter zullen er minder blogs online komen, gewoonweg omdat ik mij minder bezig wil houden met mijn telefoon en de blogs toch wel veel tijd kosten. Ondanks dat dit even wennen is, gaat het vast helemaal goedkomen.

Ik ben ingecheckt , met maarliefst 18 kilo handbagage ( waar 12 kilo mag) en twee koffers van 23,2 kilo. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in. Tot snel!

Liefs Romy.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.