Weer een stapje dichter bij, mijn vlucht is geboekt!


Yeaah geboekt! Wauw! 13 dagen na mijn eerste blog is het nu toch zo ver, ik heb mijn vlucht naar Kenia geboekt! Het is nog een beetje onwerkelijk en ook wel emotioneel , het is dan eindelijk zo ver. Ik kan niet ontkennen dat ik geen traantje heb moeten wegpinken van blijdschap. Na ongeveer een maand wachten was ik het toch wel zat (misschien ook wel een beetje ongeduldig) , ik ga over 4 weken mijn eindexamen in en ik wilde het toch heel graag al geregeld hebben.

Dan nu de feiten; ik ga 28 juni en kom 27 juli terug, een maand dus. Ondertussen heb ik ook alvast mijn inentingen vast gezet, aankomende vrijdag heb ik een afspraak . Ik weet niet of ik hier zo enthousiast over moet zijn, maar dat merk ik later wel haha.

Ik ben super blij met de hulp van Dina van Shade Children Foundation, ze heeft me super geholpen met het boeken van mijn vlucht. Ik heb zelfs nu een mooie plek in het vliegtuig waar de zon ondergaat als ik boven Afrika vlieg, dank je wel Dina! Ook in Kenia zijn ze nu al op de hoogte dat ik kom, wat mij nog meer motiveert . Nu ga ik nog aan de slag met het aanvragen van het visum en de andere dingen, waar ik super veel zin in heb!

Ik hoop jullie zo weer een beetje meer op de hoogte gehouden te hebben van mijn reis!

Liefs Romy

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.